Fairy Tail OVA 9 English Subbed
Fairy Tail OVA Episode 2 English Subbed
Image of Anna Geislerová

Anna Geislerová

Sorry, couldn't find any biography for Anna Geislerová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 17, 1976
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Pějme píseň dohola 1991-06-01
Latest Project:
Pelicula Operación Anthropoid 2016-08-12
Known For
Poster of Polednice
Poster of Fair Play
Poster of Shut Up and Shoot  Me
Poster of Jízda
Filmography
Pelicula Operación Anthropoid Lenka Fafková 2016-08-12
Pelicula Polednice Eliska 2016-03-03
Pelicula Fair Play Irena 2014-03-06
Pelicula Pohádkář Dana 2014-11-06
Pelicula Líbánky (Luna de miel) Tereza 2013-08-22
Pelicula Čtyři slunce Jana 2012-03-08
Pelicula Vrásky z lásky 2012-04-12
Series Ztracená brána Lenka Šímová 2012-09-09
Pelicula Ztracená brána Lenka Šímová 2012-09-09
Pelicula Nevinnost Lida 2011-01-20
Pelicula Největší z Čechů číšnice 2010-08-26
Pelicula Občanský průkaz máma Petra 2010-10-21
Pelicula Il caso dell'infedele Klara Prof Smidt 2009-03-27
Pelicula Ďáblova lest 1 - Noc hadů Sumarova kolegyně Šímová 2009-10-31
Pelicula Ďáblova lest 2 - Vražedný kód Sumarova kolegyně Šímová 2009-11-07
Pelicula Ďáblova lest 3 - Brána nebes Sumarova kolegyně Šímová 2009-11-14
Series Top Star Magazín 2008-03-12
Pelicula Trishtimi i zonjës Shnajder Mrs. Snajderová 2008-03-13
Pelicula Medvídek Anna 2007-09-06
Series Letiště 2006-09-04
Pelicula Kráska v nesnázích 2006-09-06
Pelicula Algo parecido a la felicidad Dáša 2005-06-29
Pelicula Anděl Páně svatá Anna 2005-11-03
Pelicula Shut Up and Shoot Me Liba Zeman 2005-12-01
Pelicula Lunacy 2005-11-17
Pelicula Želary Eliška/Hana 2003-09-04
Pelicula La piscina, un grito bajo el agua Catherine 2001-10-04
Pelicula Kytice Dornicka / Hata 2000-12-07
Pelicula England! Maria 2000-06-30
Pelicula Kuře melancholik 1999-01-09
Pelicula Návrat idiota Anna 1999-02-25
Pelicula Hidden in Silence Danuta 1996-03-06
Pelicula Jízda Anna 1994-09-13
Series Přítelkyně z domu smutku Líba 1992-01-01
Pelicula Requiem pro panenku Marika 1992-02-01
Pelicula Pějme píseň dohola Tráva 1991-06-01